Hae tästä blogista

perjantai 21. lokakuuta 2011

rukarukarukarukaruka

Vihdoin elektroniikan pariin :) Tää lomanen vierähti siis pohjoisemmassa suomessa niinkuin jo aiemmin mainitsin. Ensin pientä "sukulaiskierrosta" Oulussa ja sieltä Rukan hellään huomaa (:-------D) .
En voi sanoo muuta kun, että oli aivan uskomattoman ihana reissu, mitä nyt peppu meinas vähä puutuu siinä reilussa kaheksan tunnin matkassa, mutta se oli kyllä sen arvosta!

Varotan jo tähä väliin et kuvia on aika paljon, mut kerran nyt näinkin päinn :)

Käytiin heti tiistaina, kun oltiin jo yks yö majailtu mökissä, pienellä karhunkierroksella joka oli 12km. Okei kuulostaa iha iisiltä ja nii mäki luulin ja aattelin pienessä mielessä, et "kyllähä sen nyt reilussa tunnissa hilpasee"... Siinä meniki sit pikkasen kauemmin :-D 3h53min! Mut se oli kyllä nii vaikee kulkusta et huhhu ja kyllähän me pysähdyttiinki pariin otteeseen syömään yllätysyllätys ;)


Riippusiltoja oli muutama kappale ja hui että pelotti mennä noista! 
Tosta vaelluksesta jäi kyllä hyvämieli meille kaikille ja maisemat oli mitä upeimpia :) Suosittelen kaikille! Vaikka oli se kyllä suht rankka.Käytiin pariin otteeseen keilaamassa ja seki oli ihan huippua, niin kauan kun se pallo osu niihin keiloihin :D Esimerkki hyvästä hävijästä yläpuolella...
 Ja jottei iha lusmuiluks menny niin käytiin tekee vähän tehokkaampaa lenkkeilyä; Kiivettii isoimman tunturin (ainaki meiän mielestä isoimman) huipulle ja kyllä hapotti!


Tähä ei voi sanoo muuta, kun et aaaawwwwwwwwwwww

Voihan porot!

Metsästin eli siis bongailin kameran takaa monta päivää noita poroja ja aina kun niitä näky ei ollu kameraa ja päinvastoin. Hähää sainpas kuitenkin nuo ihanat elukat talteen kameraan :) kyllä kannatti ettiä, on ne niin hienoja! 

Hih, semmonen reissu mulla takana. Tosin siihen kuulu myös  paljon naurua, elokuvia, kylpylöintiä, hyvää ruokaa (!!!), hammaslääkäriä ja kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä,  joista ei nyt kuvia oo teille jakaa, mutta eiköhän nuokin jo riitä :) Kiitos jos jaksoitte lukea! Ja toivottavasti teilläkin oli kiva loma (----:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos<3 Oot iha hirvas.