Hae tästä blogista

lauantai 19. marraskuuta 2011

Bilehile

Hejpsan allihopa :-)
Viime viikko meni hirveen nopeesti, ja sain kauheen kurkkukivun (ei ois pitäny hehkuttaa, et kuinka terveenä sitä oonkaa pysyny :-D!) Kotiin en kuitenkaan jääny lepäilemään, ei semmosta vaihtoehtoa olis ees ollut. Eilen oli JEP-disco, johon olin lupautunut menemään, tanssin ohjaamisen merkeissä, ala-asteelaisten vuorolle. Kyllä oli menoa ja meininkiä, kun reggaerekka alko soida :-D, mutta sainpas kaikki tanssimaan! Tai ainakin istuskelemasta seinäruusuina.

 
Pikkusiskohan oli menossa myös discoilemaan, joten "stailaushan" jäi mulle... En ole mikään Parturi-kampaaja opiskelija enkä edes harrasta minkäänlaista hiusten laittoa tai muuta vastaavaa, joten älkää kritisoiko hirveästi, hih :-)
Sen verran tästä hiustyypistä, että ne on erittäinsuperpaksut ja aika lyhyet (ei yltä ees olkapäille) 
Discoilijan toivomus oli, että "hiukset toiselle sivulle ja jostain kohtaa kiinni".. 
Tein sitten ekaks iha kokeiluna kaks ranskanlettiä vasemmalta puolelta oikealle puolelle, mutta alempi letti tahtoi purkua koko ajan niin päädyin vain ylemmän letin säästämiseen. Laitoin alle jääneet hiukset kiinni kumilenkillä ja kihartelin loput hiukset suoristusrautaa käyttäen. Pari pinniä ja volá! :--D 
Lopputulos näytti jokseenkin tältä ja ainakin "kampauksen" saaja oli erittäin tyytyväinen!


Tää päivä lähti ihanasti käyntiin, herättyäni vasta kympiltä, ja hitailla liikkeillä teekupin ja telkkarin kanssa. Neloselta tuli Wall-E elokuva ja ite en oo ikinä sitä nähny ja samalla kun viikkailin vaatteita kaappiin niin kattelin sitä ja välillä havahduin siihen, et olin jääny tuijottamaan sitä ruutua monekskymmeneks minuutiks. Se oli sulonen otus se !
Huone siis siistiytyi siinä melkeempä itestään ja sain vihdoin ja viimein teippailtua noi kuvat yhteen mun vaatekaapin ovista :-)

PS. Hiphei ensviikon torstaina alkaa koeviikko! iiiiiiik!
PPS. Vanhemmat lähtee ulkomaille maanantai aamuna, ja järkkäri siinä mukana eli se tietää sitä, että tulee joko kuvaton viikko tai erittäinjärkyttävälaatuisienkuvien viikko :----D 

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Oiii, sun pikkusisko on ihan törkeen ihana ♥ voin kuvitella minkälainen hurmaava kaunotar siitä tulee sun iässä, selvästi isosiskoonsa tullu ;)

Viivi kirjoitti...

Hahah, uskallan epäillä! :-)