Hae tästä blogista

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pirates and board games

Helluree pitkästä aikaa! En oo oikeen saanut aikaseks kuvailla tolla pokkarilla, joten siks tämmöistä pientä hiljaisuutta tällä blogin puolella.. Pahoittelen syvästi :-)

Mun viikko ja viikonloppu on menny tosi hyvin, vaikka oonki edelleen tämmönen nuhanenä.. Koeviikko Lähti torstaina käyntiin fysiikan kokeella, mikä nyt meni miten meni eikä siitä sen enempää :-D Perjantaina oli historia ja huomenna luvassa enklantia. Ei oo tässä "kiireessä" kerinny hirveesti lukemaan, mutta eiköhän siitä kunnialla silti selviä, toivottavasti.

Mun viikonloppuun on kuulunut elokuvia, (JACK SPARROW!!! ;--)), glögiä, pipareita, "roskaruokaa", kavereita, sukulaisia, aliasta, naurua, itkua, lisää naurua ja pikkuriikkisen opiskelua. 
Musta ihan hyvä saldo, eikööööös :--)

Ens viikosta on tulossa kivan letkee, sillä huomenna koe (eli pääsee heti sen tehtyä kotiin!) tiistaina vapaapäivä! keskiviikkona koe ja torstaina tää tyttö suuntaa kohti Helsinkiä ja Studia-messuja ja perjantaina leirille - VUOKATTIIN! Jipiiiiiiiiiiii :----)

Mutta, huomenna paluu arkeen, joka meinaa sitä, että tanssit ois pidettävä ja taottava päähän ruotsia. Kuullostaa ihan kivalta :-) (kyllä luit oikein, tykkään ruotsista. Ainakin toistaseks vielä) Mutta tuosta tanssista teille sen verran, et osallistuttiin meidän ylä-asteen 'tanssiryhmällä' Power moveriin viime keväänä ja tässä muutama kuvatus sieltä reissulta.


Ryhmän nimi oli Lipgloss ja meiän tanssin teemana oli elokuvat :-)
Oltiin muistaakseni seiskoja, ei huono ei huono! 


Ei kommentteja: