Hae tästä blogista

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Munkkipossuja

Leikittiin eilen pikkusiskon kanssa tommosilla feikki pompomeilla. Saatii jopa tommonen magicalkuva aikaseks hah 8) Kriiseisel täällä iha huolella koska mun molemmat versacet on loppunu! Möh, pitänee hankkia lisää tuotapikaaa. 
Löysin mun pitkäaikaislemppari kovikset piiitkästä aikaa (taino luulin et toinen oli hukkunu..) ja oon nyt iha innoissani käytttäny noita! Vielä kun muistais käydä vaihattamassa pattterin mun ihanaan kelloon. ;)
Mmm koulupäivä oli jeeees, menin 12, söin munkkia ja nii pääsin normaalia aikasemmin kotiin. Aattelin et joo nyt luen ja sit pidän hiihtokoulun ja sit luen taas ja sit postaan jos jaksan/kerkeen. Mut sit tuli soitto, ettei hiihtokoulua oo, joten vähä lipsuin ja tulinki tänne eka 8) en voinu vastustaa! Lievää addiktoitumista havaittavissa..
Huomenna till Helsingfårs. Mennään kuviksesta kiertelemään museoita ja syömään yliopistolle. Pitkä päivä tiedossa, huh! Tän hetken fiilikset on vähä sekavat. Eile nukahin pariks tunniks sohvalle ja tänäänki oon ollu iha ryytyny vaik en oo käyny ku muutaman tunnin koulua. Kaikki tapahtuneet asiat ja tulevat jutut on sekottanu mun pään ihan täysin. En ees tiiä mitä sanoisin, joten ehkä kannattaa siirtyä eri hommiin :) Alla oleva kuva on eiliseltä ja iha samanlainen olo edelleen, Riinaa lainaten jotenkin sellanen tyhjä.

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Apuaaa munki versace näyttää jo pahasti hupenevan! Se on niin täydellistä että ei voi olla suihkuttelematta aina vähän extraakin 8) ja peeeäs meilläkin huomenna sama suunta nimittäin heureka, hehee olispa hubaa jos törmäiltäis!

Viivi kirjoitti...

Nii on! En oo ikinä törmänny mihinkään yhtä hyvään :) nams!
Oho vähä hyvä, no toivottavasti törmätää! :)

Maija kirjoitti...

Voii että sua, näytät niin surulliselta tos vikas kuvas et oikee oma suu meni mutruu täs samal xd :-( Oot ihku♥

Viivi kirjoitti...

möh noku on vähä surkee meiniki nyt :( oivoi kunnomutrut xd maijahei nii säki♥ ;)