Hae tästä blogista

torstai 22. maaliskuuta 2012

Ostoksia epyktistä ja uus tucca

 Heijj!
Hehee, täällä taas kylmässä suomessa! Tulin iha vaan pikapikaan kertomaan mahtavista löydöistä, kuulumisista ja uudesta lookista :---) 

 Body butter, duo mallina. Eli sieltä löytyy ihan sitä vartalovoita ja myöskin normaalia vartalovoidetta! Mun on pitäny hankkia toi jo ajat sitten, lentokentällä odotellessa sain oivan tilaisuuden ostaa ton omakseni yayy 8)
 Pari laukkua, paikallisten tyyliin; halvalla ja epäaitona tietenkin.. Ylempi on mun ja alempi oikeastaa mamin valitsema. Oon niin rakastunu tohon Louis Vuitton kopioon, ihana koko, materiaali ja söpö ku mikä :) hih
 Perus RayBan kopiot oli myös iha mustostos, harmikseen ostin vahingossa jonkun lastenmallin ja jouduin luovuttaa noi pikkusiskolle.. 
 Ihanaihana Chanelkopiolompakko! Sulin heti ku näin ton ja mukaanhan se loppuenlopuks lähti vedoten siihen, et entinen on saanu kylkeensä purkkaa hmm..
 Viimeisenä, muttei kuitenkaan vähäisimpänä Beauty needsin meikkisivellin pussukka. Kuvasta viimenen suti puuttu, ku piti koeajaa eka yks ennen ku tuun tänne mainostelemaan haha! Ja hyvä olikin! Pehmoinen ja hyvin levitti väriä :)

Okei aika hyvä toi otsikko ku ei mulla ees oo kunnollista kuvaa uusista hiuksista. Tosin ei näille nyt mitään radikaalia tehtykkään, vaaleempaa väriä ku aikasemmin ja hiukkasen kerrostusta. Yritän saada teille siedettävän kuvan kutreistani loppuviikon aikana! Nyt on aikamoista hässäkkää, koulutehtäviä ihan tuhottomasti, huomenna Purnussa Midnight ski party, lauantaina musikaali treenit ja tyttöjenilta, sunnuntai pyhitetty koululle. Huh ja eikun ahertamaan maantiedon projektin pariin, jossa oon niiiin jäljessä. Koeviikkoa odotellessa..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

otat niin ihania kuvia :) millä ohjelmalla muokkaat?

Viivi kirjoitti...

VOi kiitos :)!! Suurimman osan ihan vain picasalla!