Hae tästä blogista

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Sugared

Heipparallaa mussukat 8)
Keskiviikko on jeeees! 12 aamu, ens vuoden ainevalintoja, sanakoe (johon on kerranki valmistauduttu tarpeeks hyvin!), aurinko, hupaisat enklannin tunnit plus parit naurukiherryskohtaukset. Hih!
Herranjestas meiän etupiha on iha peilijäätä vois tyylii luistella tossa. Sit ku ilosena nappaa aamulla ketkupolkan alle ja huomaa puolessa välissä, et tiet on sulanu iha auki ja jos haluis potkutella niin pitää suosiolla siirtyä ojan puolelle. Se on kevät! JEE, notjee ku kävelen ja kannan sitä kelkkaa hamm.
Eniveeei huomista oon oottanu koko viikon ihan innoissani, sillä me lähetään koulusta laajavuoreen laskettelemaan! Tiedossa huikee reissu - can't wait! Lautailutytöt viivi ja riina iiiiis ready ;--)
Neljä päivää lähtöön, eli pakkailu pitäis alottaa ja räpsyttimet laittaa taas paikalleen. Tuntuu, et nyt on taas kauheesti kaikkea häppeninkiä ja läksyjä iha tuhottomasti!
Nytkin pitäää rientää pitämään hiihtokoulua ja sen jälkeen raivata tää huone.... Kuka tän aina sotkee? heh, palaillaan huomenna, luvassa yksi toivepostaus jos saan materiaalin riittämään hih ;)!
PS. Maailmanparaskuivakakku! pätkiksistä tehty tsihhi mums!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mihin sä lähet neljän päivän päästä :o

Viivi kirjoitti...

egypti - sharm el sheik :)hihi!

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi! jatka samaan malliin + olet aivan älyttömän kaunis! <3

Viivi kirjoitti...

Voi kiiitoos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei viivi sika kiva blogi!

Viivi kirjoitti...

Kiitänn! :))