Hae tästä blogista

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Anna mun olla syypää sun hymyyn

Ärrr! Voitteko kuvitella, vappu tulee ja ohjelmaa on vaikka millä mitalla ja aamulla herään kauheeseen päänsärkyyn ja kurkkukipuun. Kipeenä oleminen ei oo ees vaihtoehto tällähetkellä, joten jäin suosilla kotiin nukkumaan tän pahanolon pois :-(. 
Okei, en oo nukkunu vielä päikkäreitä vaan syöny jätskiä, siivonnu huoneen ja katellu kuvia koneelta, ladannu musaa jne... Huomenna on musikaali treeniä aamu ysistä neljään, sunnuntaina serkkupojan synttärit, hiihtokoulun päättäjäiset ja jovolin päätösnäytös. Joten sovitaanko, et tää loppupäivä on lepoa et oon huomenna ja ylihuomenna skarppina ku porkkana?
Tossa huonetta järkkäillessäni (isosiskon käskystä kylläkin...) löysin kaikkea kivaa, esim käyttämättömän ripsarin(!?), huulikiiltoja, hiuslenkkejä ja montatuhatta hukkunutta pinniä! Jeejee :--D
Puhelimen kätköistä löyty muutama huvittava otos, toiset niistä on viime vuodelta toiset parin päivän takaa.. Kyllä se hymy sieltä tuli tähänkin päivään :-) Hyväää vappenia kaikille jo nyt ja pysykää terveenä ja pitäkää mulle peukkuja, et huomenna oon tolpillani! Hejsaaaan2 kommenttia:

Jepsuu kirjoitti...

sullon ihana blogi! noi kuvat on tosi tarkkoi ja hyvälaatusii + oot kaunis!! :--)

<3

http://chancetobefree.blogspot.com/
käy ihmees kurkkaa ;)

Viivi kirjoitti...

Oiii ihanaa kiitos hirmusesti!! :)