Hae tästä blogista

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Fast and furious

 Lomailu on huippua!!
Mun loma alko siis jo torstaina ja päätin tehä kunnon treenin pitkästä aikaa :) Tunti juoksua ja 30min salitreeniä, huh mikä ihana tunne tuli ton jälkeen! Sit yritin väsätä rusettia hiuksista, mutta..Hehe, en ees kehtaa laittaa tänne kuvaa hiuksista takaapäin.. Noo sovitaan et tää oli harjottelu kerta ;) Idean sain Ihanalta Annalta (klik!) :)
Perjantai kului med tanssiryhmä. Tyttöset tuli meille ja saatiin kaavailtua vaatetus puolta, syötyä hyvin, juteltua ja voi että kaikkea mahdollista! Meillä on niiiin huikee porukka, ja voin melkee luvata, et saatte nähä videoo meiän treeneistä tai jopa esityksistä hihi!
Eilinen hurahti Tammisäbää tsiigaillen ja parilla kaverilla jillaillen, purnussa laulaen karaokea, tietysti ihanien ystävysten seurassa. Oon aivan totaalisen sekasin päivistä, joten jos tänään olis se iisipäivä ja ottais vaa rennosti? 
PS. "Manageroin" eilen mahtavaa joukkuetta, poijjaat otti pronssia ja samalla pojun kotiin! Käykää ihmeessä tsekkaamassa facebook-ryhmä Raakelin liekit ;)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

viivi oot ihana!

Viivi kirjoitti...

Voi kiiitos :-) !

Anna kirjoitti...

Joo, Viivi on ihana! :) Hyvinhän tuo rusetti luonnistuu, ja jos haluaa volaa siihen niin kannattaa laittaa muutama hiusklipsi sekaan. ;)

A*

Viivi kirjoitti...

Pitää ens kerralla lisätä joo vähä tukkaa.. ;)