Hae tästä blogista

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Stif-meister

Hejssan :-) Oon ihan totaalisen väsy tän viikonlopun jäljiltä. Jos 'loma' oli vauhdikas, niin kyllä oli nääkin pari päivää. Perjantai meni tavallisissa merkeissä eli tanssitreeniä ja kavereita. Lauantaina tuli extempore lähtö Jyväskylään, American Pie - Luokkakokous!! Huikee leffa, kyllä naurua irtos :D Ja tänään ysistä kolmeen armotonta harjottelua musikaalin parissa. Ensi-ilta lähenne, ja musikaali se vaa paranee. Eiku?!
Eniveei löysin vihdoin ne pinkit farkut! Ihanaaihanaa oon niin rakastunu näihin. Vähä väriä elämään, mitä tykkäätte ;-)? Mukaan lähti myös kultaset aurinkolasit ginasta. Yritin metsästää ruskeeta nahkatakkia, mutta turhaan. Miks kaikki takit on mustia tai harmaita, halooooo! Ostoslistalla on myös uudet kengät, koska niket tekee kuolemaa, mutten millään haluis luopua niistä :( Pitää siis löytää samanveroiset tilalle. 
Äsken ku tulin kotiin niin hyökkäsin samantien muffinsien kimppuun! Sitten hain mummolta tuliaiset niitten Tallinnan reissulta. Ne oli siellä papan kanssa laittanu oikeen siltaan kiinni rakkauslukonki, aika romanttista ;)
Olitte muuten ihanasti laittanu kommentia räpsyttimien suhteen. En oo vieläkään päättäny laitanko vai en, tuskin vielä.. Ehkä just ennen kesälomaa. Eipähän tarvii ainakaa meikata sitttten :) Huomenna taas hurjan pitkä päivä, joten taian mennä latailemaan akkuja et jaksaa olla taas se ilonenviivi! Multa kysyttiin yks päivä, et oonko koskaa surullinen tai huonolla tuulella, heh!
7 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ootpa niin hurjan kaunis taas ♥
ja voiii että tota pikkusta Samppaliinia tossa vikassa kuvassaa, aaaaw

Eevi kirjoitti...

pinkit farkut on tosi jeeees! ostin ite pari viikkoa sitte ja haluisin pitää niitä koko ajan jalassa :-D onlyssa on ainaki ollu ruskeitakin nahkatakkeja? en tiiä onko enää :)

Viivi kirjoitti...

Maija - Voi kiiiiitos hirveästi♥ Ja niii se on tommonen lutunen :)
Eevi - Niin on! Mäkään en haluis luopua niistä ees öisin hehe :) Ainakaan nyt ei ollu, toivottavasti tulee..

Elina kirjoitti...

Siulle on liebster mun blogissa ihanuuus! :---)

http://blumenwies.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-award.html

♥ Marja ★彡 kirjoitti...

Ihan mielettömän kiva blogi! jäin seurailee :3

Anonyymi kirjoitti...

iha vaa jos kukaa muu sulle tosta sun blogin nimestä ei oo sanonu ni se kyllä kirjotetaan että The Way I AM ei ARE :D

Viivi kirjoitti...

Elina - Voirakass♥
Marja - Oooo kiitus!
Ano - Juu voi kuule on sanonu ja ties kuinka monta kertaa! Nimi tulee Timberlaken biisistä :)