Hae tästä blogista

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Palokärki

Sain uusia kynsijutskia! Pinkkiä, violettia, turkoosia, hopeeta, helmiäisen valkosta ja kultasta koristelakkaa, timantteja ja mavalan viheriäisen lakan, nyt on kynsijuttuja hamstrattu laatikon täydeltä. Vitsivitsi kyllä sinne vielä mahtuu ;)
Oon tän päivän harrastanu hiusten harjaamista tolla yberharjalla!  Merkki Elite, jos jotain kiinnostaa haha! Huomenna viimenen koe ennen kesälomaa ja se on alueelta kehityspskylogia. Ei paha ei ja ei ressiä ja sillee 
Ei herranjestas mitä höpötystä tulee! Naureskelin äske itekseni, miten oon ihan samanlainen ku se FC Venus -leffan blondimama, joka huutaa ekoissa treeneissä et "mä voin olla se palokärki!", nimim. futista pelaamaan lähtevä, pikkutyttönä pari hassua vuotta pelannut hömppä, juoksuhameessaan.. 

PS. Huomenna kampaaja ja koeviikon päättäjäiset! japaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millanen toi yberharja siis on oikein ? :-D

Viivi kirjoitti...

Haha siis iha normi harja! Mut tosi hyvä sellanen. Hellävaranen ja sillee :D

Anonyymi kirjoitti...

hihiii ai :) luulin että joku oikeesti yberyber harja jolla on jotai hienoja voimia hahha :D oon lukenu liikaa pottereita kesälomalla... :p mutta tiiätkö sellasia harjojahan on, mistä ku painaa jotai nappulaa nii sit se poistaa hiuksien sähkösyyttä? :D tiiätkö? vai oonko keksiny ite hihi :p mä tarvita sellainen !!