Hae tästä blogista

torstai 7. kesäkuuta 2012

Bond, James Bond

..Vai oisko ollu Vagabond? Hih, mun uudet kengät tuli ja vaikka hintaa olikin ihan riittävästi, on laatu ja jalkatuntuma sen verran hyvä, että kyllä nyt kelpaa kipsutella! Brandoksen koukuttaville sivuille  kurkkaamaan näitä söpöliinejä tästä!
Kun loma alko taino mulla työt hehhe niin tein itelleni lupauksen, että tänä kesänä mä opettelen lukemaan. Jep, just niin. Mulle on oikeesti tosi vaikeeta saada kirjan kannet avattua, lainata kirjastosta joku kiva kirja, saatikka lukea aamupalan yhteydessä päivänlehti. Tää lukemispropleema taas johtaa siihen, etten oo oikeen luova kirjottamaan oikeen minkäänlaista tekstiä. Oon kuitenki lukiossa ja kokeet on pääosin essee-kokeita sekä lopussa häämöttää kirjotukset, joista pitäs napata hyvät arvosanat. Oon nyt alottanu tän mun prosessin lukemalla lehden oikeesti. Mun silmään mielenkiintosimmat lehdet mm. Me Naiset, Fit, Sport, Hyvä Terveys.. On selättänyt ensimmäistä kertaa selailusilmäily "lukemisen" ! Jihuu lukutoukkailu täältä tullaan.. :-D 
Ja niinku kuvasta huomaa - en suinkaan oo uppoutunu kirjallisuuden pariin aivan täysin, vaan puolestaan hemmotellu itteäni laittamalla pitkästä aikaa ripset simmuihin ja nauttinu auringosta! Työni puolesta saan olla koko päivän ulkona, leikkien ja trampalla pomppien, piirrellen ja jätskiä syöden. Aurinko tarttuu ja mielikuvitus senku laajenee. Tiiä sitten onks se hyvä asia haha!
Kaivelin kaapin perukoilta päälle vaatteet mitä en oo käyttäny pitkiin aikoihin - saatikka ollenkaan! Lakkasin kynnet neon pinkeiks ja tajusin, et jo huomenna on perjantai! Olo ei oo yhtää sellanen ku ennen kesälomalla. Unirytmi on tallella ja päivät ei vaan valu ohi makoillen aurinkotuolissa. Oon töissä, mikä kuulostaa tosi hassulta ja oon hullaantunu salitreeneistä ja juoksemisesta. 
Mulla ei oo mitään ihmeellisiä suunnitelmia koko lomalle ja oikeestaan mulla on tosi hyvä fiilis, niinku ylipäätään tästä elämästä ja hetkestä ja myös siitä, ettei oo mitään suunnitelmia kesälle. En tiiä miks halusin jakaa tän ajatuksen teiän kanssa, mut oikeesti, nauttikaa teki nyt tästä hetkestä. Olitte sitte töissä tai lomalla tai missä ikinä tahansa, joskus vaa pitää olla ajattelematta ja tehä sillee mikä tuntuu parhaalta. En tiiä itekkään mitä toi lause ajo takaa, mut sen tiiän se piti tänne kirjottaa hammm! Voi olla, et mulla on joku auringonpistos, koska emmä yleensä tällee höpistele täällä kaiken pinnallisten juttujen joukossa tämmösiä ja nyt kyllä menee jo sanat sekasin, mut asiasta kukkaruukkuun eikö ookki kehno laatu noissa kuvissa? 

6 kommenttia:

Alina kirjoitti...

mitäs teet kesätöiks? :)

Viivi kirjoitti...

Hoidan lapsia. Tosin vaan kahta ja ne on tosi kilttejä :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva tää blogi (: &ihana Veeti ja Viivi (: <3

Viivi kirjoitti...

Hih kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon nyt seuraillu tätä sun blogia jonku aikaa ja vaikka en sua tunne tai tiiä,nii pakko sanoo et vaikutat tosiaa vähä pinnalliselta. Toisaalta se voi kuulua tähän sun blogin tyyliinkin. Oot sä kyllä tosi kaunis ja vaikutat semmoselta iloselta ja hassulta:-) anteeks tää oli turha:-D

Viivi kirjoitti...

No täytyy kyllä myöntää, et oon vähä tämmönen pinnallinen kaikinpuolin, mut kyllä musta löytyy sellanen syvällinen ja harkitseva puolikin :)Ja joo, tän blogin tarkotuskin on olla vähä tämmönen hömppä :D Juttua laidasta laitaan jne.! Mutta kiitos :) Ja eikä ollu! Kaikki kommentit otetaaan vastaaan!