Hae tästä blogista

lauantai 27. elokuuta 2011

Simply the best

Aaaaaaaaaaaaaaa mikä viikonlopun aloitus! Aivan loistavaa seuraa, mahtavia kokemuksia, pelkoa, naurua ja hullunkurisia huijauksia. Vieläkin tulee hymy huuleen kun muistelee eilisen illan juttuja! Koulun jälkeen siis suuntana oli Jyväskylä med Riina, siellä meitä odotti Joel ja Ilari ja kaupungin yö. Heitettiin kamat kämpälle ja lähettiin rimpen kanssa pienelle shoppailu kierrokselle ja syömään. Ostin pari paitaa ja vyön ginasta, oli pieni väsymys vielä koulusta päällä, mut onneks tunnelma siitä sitten hieman hilpeni.. (: Jojeli meni saunailtaan joten päätettiin lähteä kävelylle ja kuinka ollakkaan meille kävi tuuri ja satuttiin Haloo Helsingin keikkabussin kanssa samaan aikaan kolmikulman p-hallin eteen. Vaihdettii bändäreitten kaa parit sanat ja päästiin listalle, et oltas voitu mennä kattomaan niitten keikkaa poppariin. Ja nyt harmittaa ettei ollu kameraa messissä!
Tuon näköinen se kuitenkin oli, kuva siis googlesta. Bussiin sisällekkin meitä pari roudaria pyyteli mut jätettiin menemättä.. Matka jatkui siitä Filmtowniin vuokraamaan leffaa parin kiemuran kautta. Päädyttiin kauhu leffaan nimeltä Dead silence. Sain elinikäiset traumat nukeista ja pelleistä :D vieläkin puistattaa! Elokuva oli Sawien tekijältä ja se olikin yksi syy miksi päädyttiin tuohon. Ja onneks päädyttiinkin!

Tänään oli sit uus shopping kierros mut en ostanu tänäänkään paljon mitään, pari hassua paitaa vaan. Riina löyti vaikka ja mitä! Hyvä niiiiin :) Käytiin myös jojelin kanssa syömässä rossossa, tai en tiiä voiko sitä syömiseks sanoa ku tiputtelin sitä ruokaa koko ajan päälleni.. heh oli kuitenki iha superia joten ISO kiitos kaikille ! 
ps. Joelia jo nyt kauhea ikävä enkä nää sitä välttämättä ens viikolla, ku vkoloppuna sm-kisat (rulla-ampumahiihto) ellen jotenki pääse jkl viikolla.. No, mutta sitten kahen viikon päästä tämmönen reissu uusiks jos ei muuta. Puss.
pps. oon muute jyväskylän mangossa töissä jota ei kyl oo ees olemassa? ja ystävääiseni rimppe on mäkkärin täti. ei siitä sen enempää :D Adiós.
Ei kommentteja: