Hae tästä blogista

maanantai 29. elokuuta 2011

I believe i can fly

Jessus että on väsyttäny koko päivän! Vaikka olevinaan oon jo ihan tervehtyny siitä mun flunssasta, niin tämmönen kuiva yskä vieläkin hieman vaivaa. Ärsyttävää. Pääsin kuitenkin jo treenaamaan, onneks! Lauantaina pitäs rullahiihtää hiiirmusen kovaa ja ampua kaikki täplät alas, iiiisi? Noh tänään oli kuitenkin Me and I vaatekutsut 4-vuotiaan serkkutytskyn luona :) Meandi on siis kahden kotiäidin perustama vaatemerkki, suosittelen lämpimästi, ihania ja laadukkaita vaatteita! Hillitsin itseni ja tilasin vain yhden ruskean tunikan, siitä sit kuvaa kehiin heti vaan kun tulee. Koulussa oli kyllä harvinaisen tylsä päivä, paitsi et sain laulukokeesta 10 jippii. :D Nyt hampipesulle ja tutimaan, et jaksaa ahkerana opiskella ;)
                                                                                   
Ellie Gouldingistä on tullu yks mun lemppari artisteista.Sen ääni on jotenki niin vangisteva, ja sit havahdun aina kuuntelemasta jotain sen biisiä. Yksinkertasesti vaan tyksin siitä.

Toinen on sit Nickelback, jonka musa saa mut aina  miettimään asioita ja kaipaamaan läheisiä, enkeleitä ja ihmisiä. Ikävä.
2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Oot ihana!♥

Viivi kirjoitti...

vooi höperöä :)<3