Hae tästä blogista

perjantai 16. syyskuuta 2011

its fraideijj

Ja meitsi istuu himas. Eivaa olin kyllä pitämässä hauskaa med Angelica! Oi että mikä tyttönen :) Istuskeltiin uikilla ja höpöteltiin ja sitte jotenki kummasti ajauduttiin napsimaan kuvia, joku ihme? Heh kyllä tuli taas sellasta tavaraa, että huhhu! Onneks oli ees muutama julkaisu kelponen ;) Hih gillar du?

Joo siinä samalla hieman illan asua, tommosta rentoa ja rempseetä :D 
Mentiin kuvailujen jälkeen kahvilaan vähä jutskailemaan ihmisten kanssa ja päädyttii jotenki ihmeessä jälleen kerran syömään.. 
Kuvaus sää oli loisto! Mut heti ku lopetettii ni rupes ripottelemaan vettä, ja sit sitä tuliki ihan ku saavista, semi tuuri. Tyttöni mun<3
Tämmönen kuvapläjäys tähän iltaan :) Eilen tosiaan se mun lukilta saatu kone pimahti. Se vaan sammu eikä lähe enää käyntiin Oon iha onneton näitten laitteitten kanssa. Kaikki mihi kosken hajoo. no ei nyt sentää onneks iha kaikki! 
Huomenna herätys kaheksa reikäreikä ja sit treeniviikonlopun viettoon jos nii voi sanoa.. :D Meil on siis täällä leirin tapainen viikonloppu ja treenataa hiihtäjien kesken huomenna eka aamulla loikkia ja lihaskuntoa ja iltapäivällä on 5km testijuoksu. Toivottavasti tuun hengissä takasin! 

Ei kommentteja: