Hae tästä blogista

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Dear santa claus

.....Vaikka olenkin ollut tänä vuonna hieman tuhma tyttönen joinain päivinä toivoisin silti näitä asioita tänä jouluna..  1. Suoristusrauta. Edellinen hajos jo aikapäiviä sitten ja haluaisin melkein samanlaisen uuden yksilön takaisin käyttöön. Malli on vaan hieman muuttunut. :--) (merkki siis obh Nordica)
  2. Koruja. Kukapa tyttö ei koruista tykkäis? Minä ainakin tykkään, ne on kiva lisä arkiseenki asuun. Etenkin nomination palat on mun mieleen ollu aina, mutta käy mulle sormukset ja kaulakorutkin, hihi :)     
  3. Leffalippuja.  Tykkään käydä elokuvissa usein ja siks tää tulikin nyt mieleen! Ja onha ne tavallaan aika rahaa syöviä. 
  4. Kynsilakkoja. Oon iha hurahtanu jo pikkusesta asti kynsiin ja niitten laittoon. Siks haluisinki lisää erilaisia ja hyviä uusia lakkoja! Ja mausteeks jotain kivoja koristeita. 
  5. Lahjakortin.. jonnekkin vaatekauppaan, esim. gina tai hm :) 
  6. Guess:in laukun! Löysin viime vuonna aivan uskomattoman ihanan Guessin laukun Kekäleessä, mut en löydä sitä netistä millään! Toivottavasti jostain löydän sen, se on niin ihana. Laitan heti kuvaa kehiin siitä jos vain jostain bongaan sen. 

                                                            
Sellasia toiveita tältä tytöltä :) Noi kynsijutut on ainakin halpoja ja toivon niitä kovasti! Vinkvink tontut ;) Tosiaan onhan mulla synttäritkin nooin kahen viikon päästä, joten laittakaas tyttöset 4.11 kalenteriin, sillon on jotain hienoa tiedossa!  
Paluu arkeen alkaa taas huomenna klo 7.45, jolloin kello soi ja tää tyttö alkaa valmistautumaan koulupäivää varten. Onneks oli ihana ja rentouttava loma!  Jaksaa taas hetken ahertaa :) 
Nyt viimeisen lomapäivän viettoon! Aurinkokin paistaa, jippii !

Rakkain terveisin Viivi Ei kommentteja: