Hae tästä blogista

lauantai 29. lokakuuta 2011

a little bit romantic

Tapahtumarikas pe-la alkaa olla pikkuhiljaa takana päin!
Ekaks venailin bussia Jyväskylään, joka oli vaivattomat 20min myöhässä.. Pääsin kuitenki perille ja seuraavaks suunnitelmissa oli mennä leffaa tsekkailee uus Johnny English, mutta ei vaa voitu, sillä kolmas osapuoli puuttui. Riina terevisiä vaan ;) - mennää kattoo se vaik ens viikolla kaikki yhes :) Hih, pidettiin sit kahestaan "romanttinen koti-ilta", johon sisälty mm. hese (?!) Nooooo pääasia et oli kivaa ja olihan meillä!

Lauantai meni sitten hieman erilaisissa merkeissä. Tää tyttö kulki ekaa kertaa jyväskylän paikallisilla (ihme että osasin ees mennä oikeeseen bussii! haha) Siinä sitte tapahtu vähän sitä sun tätä matkan varrella ja olin varmaan erittäin huvittava näky keskellä kaupunkia suksipussi vasemmalla olalla ja monot oikeessa kädessä! Toiv. piristin ees jonkun päivää :--D Noh perille kuitenkin pääsin - kohteena siis laajavuori ja ensilumen latu, jos jollekkin jäi vielä epäselväks. Hiihtely oli jees ja latu oli jees ja näin tuttujakin! Mut noidannuoli, joka iski mun alaselkään hiihdon jälkeen ja vaivaa edellee on vähä vähemmän jees.

Asiaa helpotti shoppailu kummitädin mukana ja syöminen Rossossa kummien ja serkkupoikien kanssa! Oli kyllä taas hauska reissu niinku aina! Ostin GT:stä yhen paidan, jonka aattelin ehkä laittaa mummelin kuuskymppisiin, eli ei turha reissu.
Okei näyttää aika säälittävältä retkulta tossa kuvassa.. Mut se oli tosi kaunis päällä ja sopivan juhlava tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Sain myös tänään jo synttärilahjoja oikeen kaksin kappalein(oikee päivä siis vaaasta 4.11)! Olin niin sanaton ku aukasin korurasian mistä paljastu tää
Toi on aivan uskomattoman kaunis ja ihana ja upee ja aaaah! KIITOS<3


Sain myös toisen lahjan jo näin etukäteen, kummitädiltä :---)
Toi puuteri on aivan uskomattoman ihanaa! Pehmeetä, tuoksuu ihanalle ja pysyy täydellisesti kasvoilla koko päivän.
Toi huulikimelle näyttää vähän tommoselta korallin väriseltä tossa, mut huulilla se on enemmän semmonen pinkimpään menevä, uskomaton meikkisarja. Ostakaa. 

Heh tätä päivää piristi myös tää, jonka nappasin siskolta ;)

Ihanan korun mukana tuli siis myös tämmöinen kortti! Kummmisettä naureskeli ja kaivo mun vanhoja kuvia, joissa olin ehkä kahden vanhana ja näytin ihan samalta! Hyvä valinta siis, kutonen vaa puuttuu..... :)

Koulukuvatki tosiaan tupsahti viime viikolla eikä niistä sen enempää...

Hah! Sainpas nappastua kuvan tästä karvaturrista, joka vaan tuli ja valtas mun paikan! ja oli siinä ku ei ois mitään tehny!

Kaivelin sit itekkin jotain mahtavia lapsuusajan kuvia ja kyllä tuli hymy huuleen :---D

Ifolorilta tuli mun tilaamat kesäkuvat! Oli ihana muistella näitä päiviä, oispa taas kesä. Syyslomasta tehtyä kuvakirjaa vielä odotellessa!

Viime viikko oli tiivistettynä koulua, ja kavereiden kanssa olemista mm. saunomisen merkeissä :-) 
Päätin myös aika ison asian ensi talven kannalta. Ampumahiihto kilpailuissa ette siis enään mua tuu näkemään, tai millään lajin leireillä :( Haikein mielin jätän sen lajin taakseni ja koitan keksittyä pelkkän hiihdon puolelle. Mulla tulee niiiiin ikävä teitä kaikkia <3 Toivottavasti nähdään vielä monta kertaa!Ei kommentteja: