Hae tästä blogista

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

rain over me

Ihana sunnuntai pitkästä aikaa! 

Kelloja käännettiin eli nukuin kerranki superpitkät yöunet ja vielä oikein makeesti. Sain kaatopaikalta näyttävän huoneen taas takasin järjestykseen ja laitoin mun vanhan prinsessakatoksen sängyn yläpuolelle! On siinä kyllä muutama reikäki vuosien mittaan tullu, mutta olkoon nyt hetken piristämässä :-) 

Toinen mahtijuddu tälle päivälle oli kameraan uus putki! Okei, mulle uus. Sain kummisedältä lainaan tommosen vähä pienemmän putken, jolla saa helpommin nappailtua tästä omasta nassusta kuvia. Ei siis mitenkään tarpeellinen sinäsä, mutta kiva kokeilla välillä jotain muutaki !

Kolmannes ihana juttu oli kun riina lupautu munkaa juoksukävelylenkille illaks. Saatiin taas jutustella kaikessa rauhassa viikonlopun asiat läpi ja samalla kohotettiin vähä kuntoaki ;) Tarkotus oli mennä meidän pururadan seiskapuolikaalle mutta siellä oli niiiin pimeetä, et vaikka taskulamppu oli mukana ei uskallettu mennä sinne ku ehkä 200m. ja sit jo juostii kauhun vallassa takas päin! Ollaan vähä höpsöjä, tiedän :---) Lopuks vielä kastuttiin iha kokonaan ku vettä rupes sataamaan.

Illan kruunas hyvät löylyt ja kala ja perunamuussssi! Lukeutuu kyllä mun top5 ruokiin tuo annos.
Jottei nyt iha kuvattomaks jäis tää postaus niin tässäpä viime viikolla otettu foto. Hih :>

PS. Tiistaina luvassa kuvamateriaalia med riina! :--)Ei kommentteja: