Hae tästä blogista

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

voittamaton änäris

In da jkl city again. Heh, ensimmäinen koeviikko ohi ja tultiin sit Riinan kans taas tänne Jyväskylään Joelille yökyläilemään :) Kokeista sen verra, et meni joko hyvin tai sit eihyvin :---D yksinkertaisesti sanottuna. Mut sehä oli vasta harjotusta... Perrrjantai meni siis leffateatterissa ja kaupungilla henggaillen. Oli kyllä iha sairaan kylmä ( vaik oli leggaritki chinojen alla !) Talvi tuleeeee! Ostettii kevyesti kymmenellä eurolla kalpiksesta karkkia illaks. JA kaikkkki karkit oli syöty vuorokaudessa! hupsista :-)  karamellien jälkeen ehkä paras ostos oli semmonen valmiskermavaahtopurkki. Mitä sillee tursutetaa ulos :---D Leikittii sillä sit mm. liukuportaissa ja oli kyllä varmasti näkemisen arvoinen tilanne. Plus mun ja riinan änäri ottelu oli kans aika huippu! Oltii iha luonnonlahjakkuuksia ;)

Lauantaina alotin aaamun käymällä juoksemassa reilun puoltuntia (!!) muute oli tosi jees fiilis, mut korvia paleli hirveesti :-( Kokkailtiin hyvä aamupala ja sit suunnattii kävelykuvailu reissulle, sillä aurinko paisto! Olin nii hapihapi  :--) Pahoittelen jo nyt tulevien kuvien laatua, koska mun kamera on aiiivan järkyttävä. Järkkäri iskällä = mun mukana kulkee _pokkari_ tää laatu on niin huikee ;) oottakaa vaa. Eikö niitä kuvia sit tullukkaa ku pari ku kamerasta loppu akku -.-

Ja tänään oli ja on kyllä edelleenki suunnitelmissa mennä ulkoilemaan kohtapuoliin tuonne maastoon: sää suosii! pitää ottaa kaikki ilo irti hih. Muuten aattelin vaa tsiiillailla tän päivän ku on kerranki aikaa eikä tarvii lukea koulujuttuja tai siivota tai juosta pää kolmantena jalkana paikasta a paikkaan b. Eli tänään nautitaan :) Vielä jos saisin paljun tulille niin avot. ps. ite inhoon kuvattomia postauksia koska kuvissa on just sitä jotain ja nyt ite tein tälläsen? Syy lienee siinä, et sisko vei jopa sen mun huikeen digikameran mukanaan ruotsiin muistikortteineen ja toinen kamera iskällä edelleen. Oonpa runollinen haha :D Kuvia siis myöhemmin, heti kun vain mahdollista!

Ei kommentteja: