Hae tästä blogista

tiistai 11. lokakuuta 2011

let's climbing

Amazingg päivä! Aamu alko erittäin väsyneenä, mut tunnelma hilpeenty heti bussiin päästyä -> nokka oli kohti Jyväskylää liikuntapäivän merkeissä. Eka oli vuorossa palloilulajeja ja pääsin vihdoin testaamaan squashia! Aika kreisi koko laji. Sit vähä keiloja kumoo.. Niinno ei ne kyllä kovin monesti kaatunu, mut sainpahan ees kerran kaikki kaatumaan ;)

Vikana oli seinäkiipeilyä ja se kyllä ylitti mun odotukset! Aivan älyttämön jännittävä ja vaativa laji. Pelkäsin koko ajan et putoon sieltä, mut yritin vaa olla hiljaa ja kiivetä :--D enkä ainakaan kattoa alas. Ja lopulta onnistuinki ja pääsin 13m. korkean seinän loppuun saakka, kyllä oli onnellinen olo siellä ylhäällä! "huippu saavutettu" heh. :) Kokeilkaa ihmiset kokeilkaa.

Raahauduttua kotiin huomasin pöydällä Oriflamen tilauksen tulleen! Tässäpä hieman valokuvamateriaalia tuotteista :---)

Ensimmäinen aivan pakollinen ostos oli ripsien hoitoaine, joka lupaili esitteessään pituutta ja tuuheutta. Innolla odotetaan käykö näin :)


Joka tytön tarvitsema taskupeili laukun pohjalle. Toimii.

Ja näitähän ei ikinä voi olla liikaa! Pitihän uudelle poskipunalle saada uusi sutikin :)Ruskean ja mustan sävyisiä luomivärejä pluss shimmeri. Noissa paleteissa tuli mukana tuollaisia ohjeistuksia meikin laittoon, että tyhmempikin osaa levitellä oikein. :DSemmoisia meikkejä tuli postin kautta. :) Tosiaan kävin myös kasvohoidossa/puhdistuksessa. Ihanaa saada taas iho 'heleäksi'. Värjäsin myös samalla kulmat ja räpsyttimet! En oo ennen värjännytkään, mutta äitipä oli näppäränä varannut moiseenkin ajan ja tulihan se käyttää! Lopputulos miellyttää kovasti. En edes tiennyt omistavani näinkin tuuheahkot ripset! wouu (-:  


Huominen päivä näyttää lukujärjestyksen mukaan tältä eli siis aika tuhtiatavaraa nuo kielten tuplat. Huh whis me luck!

Ei kommentteja: