Hae tästä blogista

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

vedenhenkiä ja kenkiä

Hellurei ja hellät tunteet! Kuulostipas hupaisalta, heh. Eilinen oli ja meni hienoissa merkeissä, sillä käytiin mamin kanssa kattomassa suomalainen trilleri "Syvälle salattu". Pikkusisko laitettiin loistavan lastenhoitajan kanssa kattomaan Smurffit 3D:nä poppareitten kera. Kiitokset hänelle ;)

Elokuva oli aika jännittävä itseasiassa. Pomppasin pariin otteeseen melkeen ilmaan siitä tuolista! Jäi kyllä vähän auki pari kohtaa ja roolia leffasta, mutta oli se ihan hyvä silti.. Ei kuitenkaan täyttänyt kaikkia odotuksia mitä ajattelin etukäteen. Ihan hyvä silti, ei nyt liikaa kritisoida :--D

Mutta! Kerkesin kuin kerkesinkin käymään pikashoppailukierroksen ennen leffaa! Tarkoituksenahan oli siis etsiä korkokengät tuleviin pikkujouluihin ja mummon kuuskymppisille.. okei kriteerit kengille on aika kovat; Punaiset, kiiltävät, hyvät jalkaan (tietty), sopiva korko eli n. 9-11cm ja mielellään ei nilkkoihin mitään remmejä. Yhdet ehdokkaat löysin (tamaris) mut ei ne tietenkään sopinut mun jalkaan ollenkaan. Onneks aloitin jo nyt tän metsästyksen ettei sit viikkoa ennen tarvii juosta joka kauppaa läpi. JA jos joku ihana ihminen löytää kriteerien täyttämät tai melkeen täyttämät kyseiset kengät niin ilmoittaisithan minulle? Kiitos :)
Ja jottei kädet aivan tyhjäksi jääneet niin pitihän sitä jotain napata mukaa..
Okei tää hiirenharmaa väritys vähä eka puistatti, mut sit muistin et mullahan on se hiirenharmaa huiviki! :D Joten perfecto.


Joops eli tälläsiä lähti mukaan. Perus pitkähihasia oon kaivannu jo pitkään ku noi edelliset on jo vähä menettäny laatunsa.. Ja löysinki ton valkosen pitkähihasen puoleenhihtaan (!!) ginasta. Samoin noi sukkahousut on ollu jo kauan ostolistalla (vaikkei mul sellasta ees oikeesti oo) mutta kuitenkin tulipahan nekin nyt hankittua. 
Samoin toi nutturadonitsi! Aivan käsittämättömän huikee tapaus. menee about minuutti hiusten laittoo ku käyttää tota? OSTAKAA! Hintaakin oli alle kymmen euroa reippaasti jos oikein muistan. Ja jos ei tiedä mikä tuo pesusieneltä näyttävä on tai miten sitä käytetään ni google auttaa. 
Eipä mulla muuta :) 

Ei kommentteja: