Hae tästä blogista

lauantai 8. lokakuuta 2011

Parhautta!

Jag må hon leva jag må hon leva! Rimpen (tulevia) syttäreitä eilen juhlittiin ja tunnelma oli hilpeimmistä hilpein! Hih, eka lahjanpoikanen oli kortti jonka taiteilin tuossa viime viikolla! Siitä ei tullu kuvaa napsaistua, mutta tällälailla kuvaillen se oli isoon vaaleanpunaiseen kartonkiin tehty ja siinä oli paljon kuvia ! Hieman epäedustaviaKIN ;) plus takana koristeli kaikkien tärkeiden ihmisten nimmarit synttäriä onnea toivotellen.

Sittten angelican (katsokaa toki anskun upee blogi TÄSTÄ!) kanssa mentii paikalliseen pizzeriaan tilaamaan jo etukäteen synttärisankarille lempiruokansa; kebabrulla aurajuustolla! Ja ettei iha lameeks menny ni koristeltiin vähä annosta..


Pizzerian pitäjiä hieman nauratti tää meidän luomus mut onneks rimpeä miellytti kuitenkin :) laulettiin myös tietenkin onnittelu laulu sankarille!


Jatkoa oli luvassa..
Korusetti kruunasi illan sankarin !


Syömästä jatkettiin matkaa Riinalle vähän laittautumaan ja loppu ilta jääkin teille vähän arvoitukseksi ;)
Saunomista, itkua, naurua ja kaikkea siltä väliltä. Mulla oli ainakin hauskaa ja oli ikimuistoinen ilta toivottavasti kaikkila muillakin :) ONNEA RIINA VIELÄ KERRAN<3 Ei kommentteja: