Hae tästä blogista

tiistai 29. marraskuuta 2011

Dear santa claus part. 2

Part. 1 löydät tääältä  :---)

Haluun palavasti Jumpinin!      
Ei väliä merkillä, ainut toive on vaan väri, joka nyt ei varmaan ketään yllätä. Pinkki :-)


Toi on uskomattoman söpö ja mietin aina saunan jälkeen et nyt ku ois jumpin ni vois vaa pompata siihen eikä tarviis palella pikku shortseissa! HihiLöysin yks päivä Halensilta noita Pineapplen vaatteita ja noi ois iha ykkösenä seuraavien ostosten listalla! Onha noi silleen aika hinnakkaita verrattuna joihinki henkkamaukan sport-vaatteisiin :-D Mut uskon et laatu on vähä eri. Tai toivon ainaki.


Huomenna ois viimenen koe tältä koeviikolta. Ruotsi tällä kertaa!
Ootan jo innolla Vuokattiin menoa. Lunta ja hiihtoa. Ampumahiihtokavereita, ja sitä ilon määrää :-) Tule jo pian perjantai! 

Kiitos muuten aivan hirmuisesti kommenteista toivepostauksiin littyen ja ihan yleisestikin! kiitoskiitoskiitos!
Ja niistä toivepostauksista puheen ollen, ajattelin toteuttaa sen viimeisimmän toiveen eli postauksen hiihtoharrastuksestani. Eli kerron vähän minkälaista se on, miksi harrastan sitä ja minkälaista on kilpaurheilijan harjoittelu.. Huonepostaus tulee  jos ja kun sisko muuttaa ja saan suuremman huoneen itselleni ja saan sen sisustettavaksi! Tärkeät ihmiset -postaus ja arkimeikkikin saattaa jonain päivänä ilmestyä :-)  Mutta menee kyllä vielä tovi ennen kun uskallan videopostauksia laitella tänne.. Ne onnistuu aina kuulostamaan ja näyttämään kamalalta hahaha! Mutta en sano, että ei koskaan eihän sitä ikinä tiedä.


ps. Tääl on lunta :-----) Toivottavasti se pysyy ja sitä tulis hirrveesti lisää!

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

JEEE wuhuuu oon iloinen! ♥ en malta oottaa tota teemapostingia 8)

Viivi kirjoitti...

No hyvä et ees joku on kiinnostunu ;) höpsö olet!<3