Hae tästä blogista

lauantai 5. marraskuuta 2011

Sweet sixteen!

..Otsikostakin varmaan huomaatte, et eilen oli mun päivä, synttäripäivä!  Oltiin suunniteltu illalle mahtavaa ohjelmaa ja odotettiinkin sitä koko koulupäivä et päästäs jo meille!  Sitä ennen sain kuitenkin ihania onnittelujahaleja kavereilta :-) JA mun luokkalaiset oli järkänny ihanan yllärin mulle! Mun piti mennä silmät kiinni ulos ja riina veti mua kauheella vauhilla et "nyt on mentävä" :-D Olin siinä sitten vähä suu ammollani, kun alko onnittelulaulu kuulumaan, avasin silmät ja huomasin iihanan munkin johon oli laitettu mahtumaan kaikkki kuustoista kynttilää! Olin ihan sanaton ja ilonen ja kaikkea mahollista. Ootte vaan niin ihania! Kiitos vielä<3 :)

Iltapäivä ja ilta vietettiin siis mun kotona ja mulla oli täällä neljä mun lisäks eli ei ollu mitään superjuhlia. Mutta niitäkin paremmat! Riina oli eka, joka saapu paikalle ja yhessä vähän laittauduttiin ja oteltiin kuvia plus sotkotettiin alkumaljat meille jos toisetkin! Niihin sisälty kissamehua ja spiretä aika luovaa eikö ;)? Vuorossa oli kokkaaminen, kun poijjaat vihdoin saapu. Tehtiin tortilloja ja niistä tuli kyllä tosi hyviä, vaik ei ois siinä tekovaiheessa ehkä uskonu.. :-D

Masut täynnä siirryttiin paljuilun ihmeellisen maailmaan! (tosin se oli aluks vielä niin kylmää, että ei siellä voinu ees olla!) Sauna oli onneks pelastava enkeli ja sillä välin kun saunassa höpöteltiin niin paljukin lämpes! Loppu hyvin kaikki hyvin  ? :)  


Juhliminen ei suinkaan lopu eiliseen, sillä tänään on uusintakierros. Tällä erää kuitenkin sukulaisten kanssa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tekisitkö joskus jonku teemapostauksen? Vaikka siitä miten sä ja sun poikaystävä päädyitte yhteen? (:

Viivi kirjoitti...

Joo voisin tehä joskus, tosta aiheesta en oikee vielä uskalla lupaa mitää, mut katsellaan katsellaan :--)