Hae tästä blogista

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

hihihi toimitus saapunut..

"Hanke" saapui toissapäivänä tänne Joutsaan! Nyt ne on jo paikallaan ;))
Joko arvaatte?
Kyllä vain, ripsenpidennys tarvikkeet oli tämä huikee yhteishanke isosiskon kanssa. Paketissa tuli siis erivärisiä timantteja, 5000 ripseä ja liimaa (black). 
Olin nii hapihapi, ku kuulin eilen et ne on tullu ja Jenny oliki jo ne laittanu itse itselleen.. No olihan munki sit pakko saada ne paikallee!
Ruvettiin sit laittamaan niitä (lue jenny laitto.. :-D) paikalleen ja menihän siinä jonki aikaa. Loppusilaukseks halusin pinkit timantit ulkonurkkiin! JAG GILLAR! Ainut huonoushan tässä oli se, että laitettiin nää nii myöhää illalla ja meninki sit melkee heti nukkumaan ja aamulla huomasin, et osa ripsistä oli irronnut kokonaan tai oli ristissä vähä toistensa päällä.. No worries, sillä tänään vielä korjaillaan ja lisäillään räpsyttimiä 8)  


Mitäs tykkäätte? :)

5 kommenttia:

Miisa kirjoitti...

voi että miten kivat ! :)

Viivi kirjoitti...

hih mustakin :)

Anonyymi kirjoitti...

voisitko kertoa lisäää näistä ripsistä? :)

Anonyymi kirjoitti...

tilasitko pakkauksen vai mitä tilasit erikseen ja onko noi hyvät? ja kuinka paksut ja pitkät? :) toivottavasti vastaat

Viivi kirjoitti...

Itseasiassa en edes tilannut näitä itse, joten en tiedä mistä nää on (paitsi, että Virosta) taikka kuinka paksut.. Mulla on tossa 5000 irtoripseä, liima, timantteja (pinkkejä ja kirkkaita, pinsetit ja liiman poistoaine. Hintaa oli 50e tienoilla ja pituuksia 5-16mm :)