Hae tästä blogista

torstai 5. tammikuuta 2012

2011 Vuoden parhaat

Paras ystävä
Absolutely Riiiina! Sen kanssa oon kokenu vuonna 2011 sellasia asioita, joita en ennen oo ikinä kokenu, nauranu itteni melkee kuoliaaks ja tehny kaikkea enemmän ja vähemmän järkevää.. Kiitos ihanasta seurasta dinosaurukseni<3

Paras kampaus
Valehtelematta mun hiukset melkeen aina tolleen ku keskimäisessä kuvassa. "hätänuttura". Aika monen aamun pelastus (NOT) Easy ja ihan menettelevä, yayy! Letit on kans yks hurahdus, aina jossai kohtaa letti siellä ja toinen täällä, okei ei nyt sentään.
Ranskanletit on vaa nii kivat ja tuo mukavaa erilaisuutta hiihtoladulle ;) hamm..
Kolmas mun suosima hiustyyli on ollu vaa hiukset auki. Yleensä pidennyksien kanssa ja kiharrettuna vähä sinne sun tänne, toimii? :)
 Paras ostos
Ehdottomasti nää ripsijutskat. Meikkaamiseen menee ehkä 1min, ku ei tarvii taistella ripsarin kanssa. Pysyy hyvin ja on ne vaan nätit! Suosittelen kaikille, jos joku innostuu tilaamaan itellee (jos osaa itse laittaa, tai valtuuttaa vaikka isosiskon laittamaan ;)) voi ottaa muhun yhteyttä. (kuulostipas hassulta :-D)
Paras leiri
Tähä ei varmaan ees tarvii sanoo mitään. VUOKATTI, i love it. 

Parhaat bileet
Tähä oli vaikee valita kuvia, ei joko ollu tai sit jos oli niin ne oli sellasta materiaalia - että huhhu! Jos nyt pitäis luetella, niin kaikkien synttärit missä oon ollu mm. Riinan, Rikun, Jaken jne. oli aivan loistavat, samoin lilubileet!  Ei niistä voi ees valita parasta!
Paras meikkijuttu
En ees raaski käyttää tätä! Sain tän synttärilahjaks ja oon käyttäny vaan muutaman kerran. A pelkään et pudotan tän ja tää hajoo ja B en haluu kuluttaa sitä, kun tärkeisiin tilaisuuksiin ;) Mutta aivan ihana. Ostakaa.

Paras urheiluhetki
Näitäkin on niiiin tuhottomasti, mut ihan ekaks hiihtomimmien vaellukset! SM-mitali, futis puula-aki, ruka. + kaikki leirit mm. tasan vuos sitten olin vierumäellä ja tutustuin siellä ihmisiin, jotka on mulle nyt tosi tärkeitä. Samoin heinäkuun ampumahiihto karnevaaleilla! En voi ku kiittää et näin kävi :)! 
Rukalla oli myös ihanat maastot ja kaikki oli sillon jotenki nii täydellistä. Loistava syysloma! 


Paras ruoka
Jotenki mun koneelta löyty kuvia vaan kebabrullasta.. Kieltämättä se kyl vie voiton kaikkien siis ihan kaikkien rinnalla ps. en oo ees kyllästyny siihe vieläkään! Rosson lohta ja tattikastiketta - ilman tattikastiketta on myös aika favouriiit.


Paras hetki
KESÄ! se oli jotain niin hienoa, kaipaan sitä tälläkin hetkellä. Uskon kyl, että tää seuraava kesä peittoo ton edellisen, mut tuli kyllä ihania muistoja sieltä! Kaikki juhlat ja hengailut uikilla ja uintireissut ja skoba-ajelut! Parasta. Nyt kun VIHDOIN tänne sato lunta, nakkasin ton yhen palju kuvan tohon, joka on otettu siis jouluna! Silloinen fiilis oli just sitä jotain. 

Kaiken kaikkiaan viime vuosi piti sisällään yhtä ja toista. Mulla alko lukio. Osa kavereista muutti pois. Oon tutustunu älyttömän hienoihin ihmisiin ja oon onnellinen. Se on kai pääasia. 

Toivon et tästäkin vuodesta tulee yhtä hieno - miltei hienompikin! Vaikka tää nyt alkokin vähän kehnosti, sillä eilen sain tietää, et mulla on mykoplasma ei mikään hieno juttu. Mut niinku sanotaan, asioilla on tapana järjestyä ja ehkä ne nytkin järjestyy. Kaikki ajallaan..? Mulla on onneks nyt vielä lomaa reilut kolme päivää! Joten tää tyttö lähtee nyt nauttimaan lumesta, ulkoilmasta ja parhaasta kaveristaan (kylläkin koulujuttujen parissa) Joten Ciaoooooo!8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistathan kysyä kaikilta, että saat julkasta niitten kuvia. Enpä jaksa uskoa, että kaikki haluavat blogissasi näkyä.

Viivi kirjoitti...

Lähes kaikki näistä kuvista on ollut jo esillä joko muualla netissä taikka täällä. Jos joku kuva häiritsee niin sanoo pois vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

"futis puula-aki" vuoden parhaat naurut sain tästä, kiitos. Oikeinkirjoitus olisi kiva asia.

Terveisin futispuulaaki

emiliaemma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
emiliaemma kirjoitti...

Oho typotin aikasemman :D Mut sitä olin sanomassa, et onpas sulla kiva blogi Viivi (:

Viivi kirjoitti...

Heeh, kiitos emiliaemma (:

Anonyymi kirjoitti...

siiis aivan ihq blogi sul viivi siis d44 :) t. mä ;)

Viivi kirjoitti...

uuuu niin kuka ;)