Hae tästä blogista

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

It's a beautiful day


Aurinko, -8 pakkasta ja "paljon" lunta. Siitä on Vivvin hyvä mieli tehty. Tuolla tosiaan vilahteli mun uudet toppahousut, jotka ostin viime tiistaina samalla, kun hain mun kännykän huollosta!

Voin kertoo, et tää tauti ei oo ihan mikään superkiva. Olo on ku jollai lahnalla. Hetken jaksaa tehä jotain sit taas rupee huimaamaan ja väsyttämään - ihan ku ei ois ikinä nukkunu! :--D Oon yrittäny pysyä aloillani, en oo käyny juurikaan lenkillä (se tekee kolme kertaa kipeemmäks jos vähänki käy juoksentelemas), joten oon tyytyny vaa kävelylenkkeihin.

Eilinen hurahti lepäilyn, salibandyn katselun ja Anskun seurana. Pelien jälkee ajeltii hetki (lue istuttiin kyydissä) ja mentiin kattoo leffaa yhelle kaverille :) Vaikkei olo ollu mikään paras nii oli iha kivaa silti! :) Thaaanks!

Leikin rän päivän äitiä ja meen tekee ruokaa ja pesemään pyykkiä.. Toivottavasti tässä talossa syödää tänää jotai, wish me luck ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä objektiiveja käytät tossa nikonis ?:) kivoja kuvia!

Viivi kirjoitti...

Mulla on 18-105 itelläni ja lainassa 18-55 :)

Maija kirjoitti...

Hei nää on kivoja kuvia !! Oot söppe ♥ mut viivi mikä on tää et peili kannetaan ulos, hahaha :DD:D

Viivi kirjoitti...

ouuu kiitos :) no joskus kesällä tein nii ja koin toimivaks ni oli pakko kokeilla uudestaa :Dd

Elina kirjoitti...

vivvvi oot kyl ihana ♥ ihanku aurinko! tsihih, ja oli tosiaa ihana ilma tänää, tuli ekaa kertaa semmonen kunnon talvifiilis, tää on parasta<3

Viivi kirjoitti...

ääääkiitti<3 Elina itsekkin :) JEP! ihanaaihanaa, eiks purnuki aukee ens la!

Elina kirjoitti...

JOOO aukee! huippuamahtavaa ♥