Hae tästä blogista

maanantai 27. helmikuuta 2012

I am titanium

Talvilajit kokeilussa, molemmat pitkästä aikaa!
Eilen käytiin porukalla (äippä, sisko, serkku, kummitäti) hiihtämässä hissukseen viistoistakilsaa ja syömässä kakkupalat ja hotkasemassa kaakaot Karoliinan kahvimyllyssä. 

Ja tänään oltiin suunniteltu samalla porukalla lähtöä paikalliseen laskettelukeskukseen Purnuun! Kaveri kuitenki soitti, että hisseihin tuli joku vika ja korjauksessa saattaa mennä kauan.. Noo oltiin jo lähetty ajelemaan, kun soitto tuli joten vaihettiin suuntaa ja nokka olikin kohti Himosta 8) !
Keli oli aivan huippu. Miinus viis ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta. 
Otin tänään vaihtelun vuoksi rinteeseen laudan suksien sijaan. Oon tasan kerran laskenu laudalla ennen ja haha kyllä siinä pisti porukkaa hymyilyttämään, ku räpiköin sen hissin kanssa, enkä meinannu millään päästä ylös asti.. Alkuun ei kyllä itteään naurattanu yhtään, mutta naurukshan se käänty ja loppujen lopuks pääsinki mäen päälle ihan vaivatta, wow oli huisia :)
Pari kertaa tuli pyllähdettyä kimmeltävään rinteeseen, mut ei se menoa haitannu! Uskaltauduin kokeilemaan jotain uusia juttuja, mitä en ollu viime kerralla kokeillu. Oon iha innoissani nyt tosta ja haluisin jo oman laudan ja kengät ja ahhhh ! Vilma ja Jenny oli myös rinteessä ja ne siellä tuolihissillä kiikutteli menemään. 
Hauska, rankka ja erilainen päivä takana ja voin kertoa että vähän väsyttää tällä hetkellä. Nyt suuntana sauna ja sit tää tyttö sujahtaa peiton alle kattomaan satuhäitä. Jepjep tällästä täältä tälläkertaa 8) näkyillään loppuviikosta! Tsauuuuuuuu
5 kommenttia:

Jonnakonna kirjoitti...

Wow mitä kuvia! Toi viimenen on aivan älyttömän upee otos! Kuka teillä toimi kameramiehenä? (:

Viivi kirjoitti...

Äippä oli! Onnistu mustaki tosi hyvin noissa :)

Anonyymi kirjoitti...

kivoja kuvia, mut jotku vähän epäselviä kun on muokattu aika reilusti? :)

Viivi kirjoitti...

Heh, ne oli aika kaukaa otettuja ja ku rajaili ni joo tuli vähä mössöä, mut ei anneta sen haitata :p hih

Anonyymi kirjoitti...

montakos kertaa kaaduit, heheeh!!!!!!!!!!!!