Hae tästä blogista

perjantai 2. maaliskuuta 2012

ketope

Lomapäivät vilisee silmissä. Apua tänään on jo perjantai ja enään kaks kokonaista vapaapäivää jäljellä! 
Keskiviikkoa viettelin ylläriylläri rinteessä, auringon paisteessa ;) Satuin myös näkemään söpön hissipojan.. ja  piiiitkästä aikaa ihastuttavan Elinan
 Sää oli huikee ja fiilis vielä huikeempi! ps. opin taas uutta lautailun ihmeellisestämaailmasta hihi :)
Torstainakin oli tarkotus suunnata rinteeseen, mutta aamulla sato vettä (?!) joten kaupunkivisiitti kutsui!
Tällä kertaa visiittiin sisältyi kaverin treffaamista ja ulkona syömistä, elokuvaa (3D, mun eka sellanen..!), paljon karkkia ja muutama uusi ostos. 
Hehehe kyllä säpsähtelin siellä leffassa iha huolella, kun lasinsirpaleet lenteli suunnillee päälle! Pelottavaa, mutta aivan mahtavaa, haluun jo uudelleen 3D leffaan :---D
Tänään oli loman eka vätystelyaamu. Kieriskelin, makailin, pyörin sängyssä puoleenpäivään saakka. Verhojen välistä kuitenkin pilkahteli jotain kimmellystä ja ku repäsin ne auki niiiin volá arskahan se siellä 8) Sain jonkun energiapistoksen ja pistin fleecetakin päälle ja kollarit jalkaan ja nappasin potkukelkan alle!  
Lähdin siis kyselemään paikallisesta kirjakaupasta joko mun enkun kirja ois tullu. Oon venannu sitä jo kuukauden ja kyselly sen perään ihan liian monta kertaa. Mutta huh, nyt se oli tullu! Samalla reissulla vein säästöpossun (vai mikä jellona onkaan) hilut suurennettavaks ja miittasin Riinahöpöstä aamukahvin merkeissä torikahviossa. Vaihettiin peruskuulumiset ja pisteltiin munkit poskeen. Ei paha? :)  

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hihiii oot ihana 8) oli huippuu näkyillä siuta söpöläinen! ♥

Viivi kirjoitti...

no kuin myös! Oli iha älyttömän kiva nähä :) hihi♥