Hae tästä blogista

torstai 17. toukokuuta 2012

Girl gone wild

Kokattiin tänään meidän keittiössä neljän tytön voimin perunamuusia, poronkäristystä ja kärvennettiin pullat melkeen uuniin! Jälkkäriks oli tarjolla narskujuustoa (leipäjuustoa, jos joku ei tajunnu hah), korvapuusteja ja kaffetta. Huomhuom muumimukeista. Joko arvaatte teeman? Kylläkyllä, suomalaista ruokaa ja kattaus sen mukainen. Oli maukasta, vaikka itse sanonkin. ;)
Videoitiin höpötyksiämme, jotka oli tällä kertaa englanniksi. Juttu ei luistanukkaa yhtä rivakkaan, kun normaalisti.. :-D Mutta harjoitus tekee mestarin? Jospa se kieli taipuis ens keväänä jo vähä paremmin.
Meillä on koulumme puolesta mahdollisuus tehdä yhteistyötä ulkomaitten kanssa. Comenius-projekti, joka toimi viime vuonna Italialaisten kanssa, toimii tänä- ja ensi vuoden puolella Englantilaisten kanssa! Ja projektiin on mahdollisuus päästä mukaan osoittamalla innostuksensa, suorittamalla annetut tehtävät huolellisesti jnejne.. Ja mä niiiin toivon, että meidän tän päivänen panos on riittävä niihin rajallisiin paikkoihin mukaan toho hommaan. Joten peukut pystyyn ja Englantiin..! 
Olo on kerrassaan loistava pienestä kurkku kivusta huolimatta. Oltiin tyttöjen kanssa saunomassa Riinuskan rantasaunalla. Höpöteltiin ja uitiin, juoruttiin ja naurettiin.  Huippua, vapaapäivät on niin piristäviä ja eihän tässä lomaankaan enää kauaa ole. Ja niin ehkä lämpimin päivä tänä keväänä! Huristelin skoballakin vaan ohuissa leggareissa ja neuletakissa. Ainiin ja lauantaina metsästämään päättäreihin jutskia Jyväskylän suunnalta, joten heipat siihen saakka :---)
5 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Uuu miten ihana ja kesänen postaus 8) ja korvapuustit näyttää ihan huuuisin hyviltä, naminami!

Anniina kirjoitti...

Olipas tää kiva postaus! :-) Noita kuvia katsellessahan tuli ihan nälkä :-D

<3: Anniina

Anonyymi kirjoitti...

huiii onneks meillä pääs kaikki comeniukseen eikä ollu paineita siitä, että riittääkö oma panos pääsemään mukaan projektiin ! vaikka näin jälkikäteen ajatellen olis ollu kivempi jos mukana olis ollu semmonen eniten projektiin soveltuva joukko ja sellaset aktiiviset olis ollu mukana :--) mutta hyvä kokemus silti, toivottavasti sä pääset mukaan !!

Viivi kirjoitti...

Kiitos elina ja anniina :)

hihii pidetään peukut pystyssä!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja nyt rupesi tekemään mieli korvapuusteja! :)

miiaiim.blogspot.fi