Hae tästä blogista

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Musikaali

Mun paljon hehkuttama Silmästä silmään -musikaali, sai ensi-iltansa noin pari viikkoa sitten ja kertoi  miltei kahdessa tunnissa tarinan (näin superisti tiivistettynä) gangstoista ja elitisteistä. Gangstojen koulu palaa maan tasalle ja he siirtyvät hienostokouluun rellestämään. Toistensa piikittelemisen lomassa kehkeytyy ihastuttava rakkausstoori gangstatytön ja elitistipojan välille.
Musikaalin sisälle mahtuu vaikka ja mitä, mutta on pakko mainita ainakin naamiotanssiaiset, hauskat hahmot, loistavia uudelleen sanoitettuja, helposti tunnistettavat kappaleita sekä upeita valoilla ja muulla tekniikalla tehostettuja  kohtauksia!
Kuvissa pyörähtelee Alexandra 'Alex' gangstakoulun puolelta, joka jälki-istunnossa ihastuu kitaraa soittavaan elitistipoitsuun. Sain siis kunnian esittää yhtä päärooleista ja olen siitä niin iki-onnellinen :) Vaikenta roolissa oli tälläiselle höpsöttelijälle pokan pito. Ensimmäisissä näytöksissä homma oli helppo nakki - osaksi ehkä jännitys auttoi asiaa. Viimeisessä näytöksessä oli katsomassa koko oma, tuttu lukio ja kun suusta lipsahti pari sisäpiiri läppää, niin naama oli vähä joka suunnassa. Nauruun menossa ja kieli hampaiden välissä ja voi että. 


Meillä oli yhteensä vain neljä näytöstä, joista kaksi oli kaikille avoimia (lippuja myytiin ennakkoon sekä ovelta). Nämä kaksi avointa oli molemmat loppuunmyytyjä, lisäksi muutama ihminen oli seisomapaikalla tai lisätuoleilla! Musikaali oli menestys ja fiilis oli sen mukainen. Mulla ei riitä ees sanat kuvaamaan kuinka hienoa oli tehdä yhteistyötä tälläsen porukan kanssa. Oltiin ihan huikeita!  Ja tiedän, että monia paikkakuntalaisia jäi harmittamaan, ettei nähnyt tätä MUTTA no worries. Meidät on buukattu ;), joten kalenterit esiin ja neljästoista- ja viidestoistapäivä heinäkuuta vapaaksi ja tsiigaamaan mitä me viime lukuvuotena saatiin aikaan! 
Vaikka väsymys oli kova jokaisen näytöksen jälkeen, niin backstagella huumoria riitti ja jokainen näytös vedettiin energialla tai superenergialla! Ja tulevat näytökset tullaan vetämään jollain hyperenergialla, eikös? 
Heh, pahoittelen jos teksti oli hirrrveen sekavaa. Pistetään sen piikkiin, et oon täällä ihan tokkuraisena lääkehöyrissäni. Joten kysykää, jos jotain jäi epäselväksi! Mä koitan parantua täydellisesti aamuun mennessä. Kuvataan yhtä projektia meillä, ja aattelin mennä nappaamaan ekat rusketussäteet iholle, kun sää sellasta lupaili yippiii!
2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihanaihanaihana postaus ♥ tosi hyvä että teit tämmösen niin avas vähän muillekkin tätä juttua jos ei päässy kattelee :-) Olitte niin huippuja, kyl teistä voi olla ylpee :-)♥

Viivi kirjoitti...

ääääääääääääääääää no kiitos!♥