Hae tästä blogista

perjantai 4. toukokuuta 2012

Silmästä silmään

   Kynnet laitettu, kenraalit vedetty läpi, ääni kulutettu miltei puhki ja tsemppiä kerätty. Nimittäin huomenna    se koittaa. Meidän musikaalin ensi-ilta ja yli kaksi sataa varattua lippua! Oon samaan aikaan innoissani, peloissani, jännityksen vallassa ja väsymyksessä toivoen, että kaikki menee niinku pitääkin - tekniikoineen kaikkineen. Ollaan treenattu tällä loppusuoralla ihan hirvittävän monet tunnit, iltamme uhraten ja viikonloppuja käyttäen, joten parasta ois onnistua? :-D 
Eilinen ilta meni meillä istuskellen ja naureskellen. Kateltiin parin kaverin kanssa Viidakon tähtösiä ja kaatu pillimehutkin päälle, ilmapallot lens kattoon ja riina tais kuolata.. Ei huonoeihuono :-D enivei tää teksti on ihan yhtä sekavaa, ku mun pään sisältö, koittakaa kestää! 
Äippä ja siukku oli tänään Lahdessa ostoksilla ja sain tuliaisena heheh ;) American Pien, huulirasvapunan?!, ripsarin jota oon janonnut jo pitkään!, alusvaatteita ja söpön mekon. Kesäääää odotellessa wihiii!







7 kommenttia:

Jepsuu kirjoitti...

toi ripsari on ihan huippu!! ostin just viikko sitte ton, sil saa ihan törkeen pitkät ja erotellut ripset !! plus ihana toi mekko ! jag gillaar <3:)

http://chancetobefree.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

uuuu, kuka toi komistus on?;) seurusteletteko jos saa kysyä?:) ps. kiva blogi!

emssu kirjoitti...

kivoi kuvii ! :)

Viivi kirjoitti...

jepsuu- Ai on! No hyvä!! :) hihi kiitos<3
ano- hahaa hyvä kaverinihan se siinä! ja ei, ei seurustella :-D Kiitokset vielä :)
emssu- kiitos :)

Elina kirjoitti...

Heeei ihanuus sulleppa on haaste mun blogissa, käy kurkkaamassa :---)

http://blumenwies.blogspot.com/2012/05/some-truths.html

psps. olitte loistavia tänäään ♥!!!

laamanaama kirjoitti...

Elinan sanoja komppaillen, mullakin olis sulle haaste, mutta tosin eri kylläkin. Eli käyhän tsekkaamassa se mun blogissa :)
Ja hei olitte tosiaankin ihan huippuja tänään!

http://laamanlailla.blogspot.com/

Viivi kirjoitti...

hei cmoon tytöt mulla on jo nyt sit viis haastetta kasassa oivoivoi! Mutta kiitos ihanaiset! Mulla oli ainakin hauskaa ja hyvä jos näytti hyvältä!! :)