Hae tästä blogista

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kaksi haastetta yhdellä iskulla


Oon pitkittänyt näitä haasteiden tekoa, nää on vaan nii hankalia hah! Tämmöinen haaste kuitenkin tupsahti jo jonkin aikaa sitten jopa kolmesta eri osoitteesta. Kiitos AnnaJonna sekä Tiia:
 1. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
2. Lisää The Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille tunnustuksesta! :)

1. Oon tositosi ilonen ihminen ja positiivinen ylipäätään, mutta vaikkei uskoiskaan niin kyllä tältäkin tytöltä löytyy niitä kiukkupäiviä ja surkuttelu hetkiä!
2. Haaveilen salaa pinkistä avoautosta ;)
3. Oon tosi huono lukemaan kirjoja! Koulukirjat avautuu sillon, kun on pakko ja nekin tulee rämmittyä läpi vain pienissä osissa. Jos jonkun taidon haluaisin omata, niin se ois kyllä joku lukutoukkailu :--D
4. Kattelen ihan kadena aina telkkarista kaikkia mahdollisia laulukisoja (idols, x-factor..) ja samalla vedän omaa showta olkkarin matolla, kuvitellen olevani lavalla..
5. Tikkarit ja jätski on ihan parasta, varsinkin kesällä. Niitä voi syödä niin paljon ku jaksaa, eikä niihin kyllästy ikinä! hihi :)
6. Isona haluaisin muuttaa ulkomaille edes vähäksi aikaa, ehkäpä näyttelijän työn lomassa.
7.  Voisin uppoutua ainakin kuukaudeks omaan sänkyyn tietokoneen kanssa, Vampyyrien päiväkirjojen pariin! (okeiokei ehkä korkeintaan viikoks..)

Haaste part. 2!
 Kerro (ilman materiasyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa!

Ihan ekaks, jos mulla ois kaikki maailman rahat niin mä lähtisin kiertämään maailmaa. Oon käynyt ulkomailla vain kerran (jos naapurimaita ei lasketa..) ja haluaisin siihen muutosta! Matkustelu avartaa, oppii arvostamaan omaa kotimaataan ja sellaisia asioita joihin ei välttämättä kiinnitä huomiota. Esimerkkinä vaikka vesi..
Samalla, kun kiertäisin maailmaa, auttaisin ihmisiä joilla on hätä. Ois mahtavaa rakennuttaa joku supertehokas ja huippuluokkanen sairaala, jossa kaikki parantuis silmän räpäyksessä! okeiokei..
Rakentamisesta tuli mieleen, että seuraavana listalla olisi jonkin sortin huvila. Mikä olis sen kivempaan, kun luksustilat ja parhaat ystävät! Ois aina joku paikka missä vois juhlia, relata, nukkua, tai ylipäätään vaan paeta arjesta. Tietenkin siellä olis myös kuntosali ja uima-altaat.. Okei lopetan ennen kun innostun liikaa !
Rupesin miettimään, et jos mulla olis kaikki rahat, niin sithän kellään muulla ei olis rahaa? Joten sillon jakelisin niitä muille.. Okei ehkä tätä ei oo tarkotettu ajatella näin syvällisesti, siispä neljäs juttu olisi samanlainen vaatehuone kun Sinkkuelämää Carriella. Ja täynnä kenkiä, kauniita mekkoja, bleisereitä, koruja......
Viimeisenä mut ei suinkaan vähäisimpänä haluaisin jonkinlaisen musastudion. Ois mahollisuus treenata, levyttää, miksata ja kaikkea mahdollista. Ennen kaikkea haluan laulaa, nyt ja tulevaisuudessa, se on se mun juttu  just eikä melkeen

En nimeä näihin haasteisiin ketään yksittäisiä henkilöitä, mutta jokainen joka tämän lukee saapi tehdä, jos haluaa :-) Osa kuvista on viikonlopulta, eli musikaalin näytöksistä ja kuvat on napsinut Juha Järvinen, kiitos ja kunnia siis hänelle! Musikaalista, tunnelmista ja muusta ihanasta fiiliksestä vielä myöhemmin lisää, nyt heippahei ja toivottavasti jaksoitte lukea koko postinginnn

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Niin täydellinen toi viimenen kuva ♥ Olit kyllä huippu heheeeheheh :-) ilopilleriseni!

Viivi kirjoitti...

Ihan onnistunut ainakin laadultaan ;) Kiitos murunen! Oli niiin siistiä vetää se teillekki :) kehkeh

Maija kirjoitti...

Ja se meni niiiiin hyvin! :)