Hae tästä blogista

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Voittajafiilis


Melkeen kympin juoksulenkki. Hyvää musiikkia. Makaroonilaatikkoa. Saapunut mekko. Pari uutta toppia. Aurinko. Hyvä olo. Siitä on mun koulupäivän jälkeinen ilta tehty! 
Fiilikset on siis korvissa niinku otsikosta kuuluu! Eilen meillä pörräs monta naista vaaterekin kimpussa, meillä oli Me&I -vaatekutsut ja sieltä lähti tilaukseen aivan ihastuttava jakku! Ei mikään perinteinen sellainen,  siitä lisää sitten kun se saapuu!
Saitte maanantaina kaksi haastetta ja täältä tulee vielä kolmas! Kiitokset kuuluu Elinalle!(kliiiiik) ;)
1. Oletko enemmän kaupunkilais- vai maalaishenkinen? Olen syntynyt kaupungissa ja elänyt siellä muutamat ensimmäiset vuoteni, mutta lapsuus- ja nuoruusiän viettänyt heleän maaseudun ympäröimänä. Molemmissa on ne hyvät- ja huonotpuolet, niinkuin kaikilla jutskilla, mutta kyllä kallistuisin omalla kohdallani kaupunkilaishenkisyyteen enemmän. Havahdun aina ajattelemasta, kuinka isona asun kivassa kaksiossa, sisustan sen kauniiksi, pukeudun tyylikkäästi korkokenkiin, käyn kahviloissa ystävien kanssa ja pidän cocktaililtoja pikkumustissa.  

2. Mikä on tulevaisuuden haaveammattisi? Hymy pompsahti huulille! Tää on helppo, näyttelijä. Jonkun aikaa sitten olisin vastannut, että lääkäri. Eri ihmiset ja kokemukset on avannu mun silmiä ja näyttelijänä voisin tehdä kaikkea sitä mitä koen osaavani ja mistä nautin. Laulu, tanssi, näyttely. Ykköshaaveeni mun!
3. Pitäisikö mielestäsi kumppaneiden tietää toisistaan kaikki? Tavallaan joo, tavallaan ei. Semmoset isot asiat ja huolet kyllä, mutta kyllä kaikilla saa ja pitääkin olla jotain omia pikkusia juttuja mistä tietää vain itse, tai vaikka kumppanin sijaan paraskaveri.
4. Laulatko suihkussa? Minä, joka laulan lenkillä, skootterilla ajaessa ja jopa vessassa, laulan toki myös suihkussa ;) Mikä kaikuefekti!!

5. Nautitko viettää joskus aikaa yksin? Rupesin ihan miettimään, että en paljoa kerkeä edes olemaan omissa oloissani. Jos jonnekkin haluan mennä ihan yksin, omissa ajatuksissani, niin suuntana on lenkkipolku. Toisinaan jos meillä ei ole muuta väkeä kotona, niin todennäköistä on, että musa on täysillä ja mä vedän täällä jotain omaa showta, joka saattais näyttää ulkopuolisen silmään erittäin mielenkiintoselta! Pointti siis oli että kyllä, nautin. :)
6. Ymmärtävätkö ihmiset joskus sinut väärin? Musta tuntuu, että moni ihminen pitää mua jotenkin tekopirteenä. Se on musta iso harmi, koska mä oikeesti oon tämmönen höpsötteljä ihan luonnostaan! Musta vaan on kiva olla hyväntuulinen ja saada toisetkin hyvälle mielelle. :) 
7. Ihan ykköslempparibiisisi tällä hetkellä? Oon laulanu tätä sunnuntaista asti, Idols biisi - Onko marsissa lunta! Sitä joko vihaa tai rakastaa. 
8. Entä inhokki? Okei, emmä tätä vihaa tai mitään sellasta. Onhan tää ihan menevä ja hauska biisi, mut alkaa tulla jo korvista ulos! Ai Se Eu Te Pego - Michel Télo
9. Miten purat vihaasi? Kiukuttelemalla, mykkäkoululla, lenkkeilyllä, hmm.. 
10. Mitä odotat tällä hetkellä eniten? Perjantaita!!!! Ollaan menossa mahtavalla porukalla mökkeilemään ja siellä meitä odottaa pihasauna ja palju JAUUU :)
11. Odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää? Vaikka olenkin niin sanotusti hetkessä eläjä, niin aina sitä vähän suunnittelee ja mietiskelee, mitä se huominen tuo tullessaan. Mutta, päädyn silti tän päivän eläjäksi, ihan vain luonteeni perustein ;) 


- Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog.
- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
- Create 11 new questions for the people you tag to answer.
- Don't tag back to the person who has already tagged you. Haastan: Hannan  ja Maijan  !


Kysymykset kuuluu näinnn:

1. Suurin haaveesi?
2. Jokin tapa, minkä haluaisit muuttaa?
3. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?
4. Lemppari jätski?
5. Kumman valitsisit: Lottovoitto vai terve elämä?
6. Suosimasi vaatekauppa? 
7. Onko sinulla salaisuus, mitä kukaan muu ei tiedä?
8. Korkokengät vai tennarit?
9. Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiollesaarelle?
10. Jos saisit ilmaislahjaksi valita, ottaisitko tatuoinnin, rakennekynnet vai hiustenpidennykset?
11. Koetko olevasi onnellinen?

Kehkeh olkaapa hyvä ;)

5 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Senkin reippailija! Tuli itellekki oikeen hyvä fiilis taas kerran tän postauksen myötä :---) ja kiva että teit haasteen, oot ihana sinä senkin ♥ hihi!

Lilli kirjoitti...

Taiat olla aika täydellinen tyttö, saan sellasen kuvan susta :--) Ja tämä hyvällä siis, vaikka en kiellä pienoista kateuttani :-)

Maija kirjoitti...

Eiii sinä senkin ryökäle !! Nää haasteet tursuu korvista ulos :-Dd hihhihi oot ihana murunen ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia taas! :)
Ps. voisitko tehdä postauksen teidän musikaalista? Olisi kiva kuulla juonta ja kaikkea mitä teit siinä :)

Viivi kirjoitti...

Elina- Sinä se jaksat aina piristää höppänä♥!

Lilli- Herranjestas, enkai nyt sentään? :) Oon varma, et säki oot yhtä perfecto kuules!

Maija- hihihi, älä muuta sano!;---) oih ja kiitos murpula♥

Ano- oivoivoi kiitoskiitos :)! Itseasiassa ajattelin tehdä semmosen ensiviikolla, kun sitä on kyselty!