Hae tästä blogista

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kesäuutuuksia

Hah varautukaa kunnon sekamelskaan! Kuvia on pystyssä ja vaakatasossa ja vaatteet on esillä hyvinki ryppyiseen malliin ja tylsästi henkareissa riippuen, koska en saanu mun palkattua valokuvaajaa (pikkusiskoa heh.....) tekemään yhteistyötä, mutta tässä näitä tulee, ei huimasti, mutta sopivasti!
Basic juttuja; pirtsakan pinkki perus toppi (hahaxd) ja pehmoinen t-paita, joka löytyy kaapista nyt viidessä eri värissä! (Pinkki, tummansin., musta, meleerattu beige, ja nyt valkoinen) Kuvassa aivan kamala, mutta päällä tyköistuva, mutta joustava.
Tämmösia vähän hienompia shortseja oon ettiny jo tovin ja nyt nappas! Suht jämäkkää kangasta olevat, kultaisilla napeilla ja laskoksilla täydennetyt yksilöt on nyt mulla ja vielä kahdessa eri värissä. Mustana ja laivaston sinisenä, ah :)
Nää pallerot ei kuulu henkkamaukan pakettiin, vaan pikkusisko toi tuliaisia shoppailureissultaan, söpöä..!
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä turkoosi toppi, painijanselällä ja pitsillä varustettuna. Meni heti lemppariosastolle (vaikka onkin normaalia lyhyempi) eka testauksen jälkeen! 
Jipii, onnistunut tilaus - ei yhtäkään palautettavaa tuotetta ja rakkausshortsit löydetty pehmosista varvasläpsyistä puhumattakaan. Nyt on helppo hymyillä! Työpäiviä jäljellä täydet kaks ja perjantaina Jyväskylään. Luvassa on kivojen urheiluvaatteiden metsästystä, vähän lääkärikäyntiä ja illalla voiki sit laulaa et lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin !! Nii, jos mun ääni on siihen mennessä tullu takas.. Kuka sen on vieny :-(?

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihania uutuksia sullakiin! :-) noi shortsit on ihan törkeen kivat ahh!

Martsa kirjoitti...

Sulla on tosi kiva blogi, jäin lukijaks ja oot ihan hurjan nätti :)

http://www.withmemartsa.blogspot.com/

Viivi kirjoitti...

Maija- Hihi kuin myösss ;-) nii on!

Martsa- Oi ihanaa kiitoskiitos, käyn kurkkailee sunki! :)