Hae tästä blogista

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Welcome to my life

Torstai, viimeinen työpäivä, vierähti Jyväskylän hoplopissa. Hyppimistä, kiipeilyä, pelaamista, huh että olin väsynyttä tyttöä sen reissun jälkeen! 
Eilinen, ensimmäinen lomapäivä, meni myös Jysväskylän suunnalla. Lääkärissä palloilua muutama tunti ja sen jälkeen vaatekaapin täydennysprojekti alkoi..taas?..
Isa Doran Glow stick - poskipuna on just eikä melkeen tän kesän suosikki. Vaikka väri ei hirveästi tulekkaan esille  ruskettuneesta ihosta, hehku korvaa sen heittämällä luoden kirkkaamman ilmeen! (haha musta vois tulla joku mainospäällikkö.......)
Äippä teki mahti löydön Stadiumista! Toi pussukka on itseasiassa juomapullo! Renksun avulla sen saa hyvin vaatteisiin kiinni mukaan napattua ja kun jutska on tyhjä sen voi kääriä pienenpieneksi taskuun. Huippua !
Ihanat rentoilushortsit niin futikseen kun löhöilyyn löyty myös Stadiumista ja hintaakin oli alle kymppi! 
Vähän väriä tähän elämään ;-) Ginasta kaks jillailupaitaa haalittu huom. tietenkin puoleen hintaaaaan!
Tavallista, napillista, urheilullista, lyhyttä, värikästä.. Toppeja ei oo ikinä liikaa. Ainakaan urheilutoppeja..!
Eikä chinoja... Kolmannet chinot mun kaappiin, tällä kertaa sinisenä! Luv itttt! Nappasin myös kaappiin syksyä oottelemaan mustat farkkuleggarit, neki on iha mustjuttu jokaisen kaapissa. 
7e Veromoda! 
Huh, tossapa osa eilisiä ostoksia, mitäs tykkäätte? :-) Vikana kuvana on mun koneen taustakuva ja oon aika tyytyväinen siihen! Sitä vois kattoa aivan mielettömän kauan, ihanuuksia täynnä kun on, hih. Nyt ei oo aikaa pysähtyy miettimään ja kattelemaan, vaan kohtapuoliin suuntaan kaverin mökille. Luvassa saunomista, grillailua, uimista, juujuu kyl te muruset nää tiiätte!! Adios :)

1 kommentti:

Minnni kirjoitti...

Tee tosta sun koneen taustakuvasta yläkuva tänne sun blogiin! Meinaan se on ihan mahtava!