Hae tästä blogista

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Mul on kaikki hyvin tänään

Juhannus oli ja meni ja tulihan sitä touhuttua vaikka ja mitä! Tällä kertaa se perinteinen mökki, uiminen ja makkara jäi ja tilalle tuli kaverit, palju ja hyvä ruoka, ei haitannut sitten yhtään! 
Perjantaina oli niin ihana ilma ettei mitääään rajaa! Otin aurinkoa, luin hyvää kirjaa (!!), makoilin nurmikolla ja keinussa, illan pyhitin kavereille. Vaikka parhaat ystävykset olikin suunnistellut omille mökeilleen, oli kiva olla vaihteeks vähän eri kokoonpanolla liikenteessä ja vaihtaa kuulumisia oikeen urakalla :--D Ja niinku yleensä käykin, tuli tohonki iltaa pari muuttujaa..hups..
Viime yönä tulikin nukuttua sitten kahden yön eestä! Nukkumatti tuli jo ennen yhdeksään kyläilemään, mutta onneks jotkut ihanat soitteli mulle ja piti hereillä... Meritähtibiisi alko tulla jo korvista ulos...... 
Mukavainen jussi takana, toivottavasti teilläkin oli oikeen kivaaaa eikä sattunu mitään hurjuuksia :--) Mulla vilahtelee noissa kuvissa uus haalari, joten jos haluutte erillistä postingia mun h&m paketin sisällöstä, mikä tuli torstaina, voin sellasen heittää kehiin ens viikolla! Hih, sateisen sunnuntain viettoon heips3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihihiih sun postauksia on huippukiva lukee aina ku tietää et täältä löytyypi kivoja kuvia ♥ (:

Anonyymi kirjoitti...

H&M paketista postaus kyllä kiitos ! : )

Viivi kirjoitti...

Hihii onneks sain ne kuvat tänne.. ;-) murusenionhaaassu♥

Ja postausta kehiin siiiiis! :))